22 april 2023
12:30

Referat: Forssa BK - Fagersta Södra IK

Forssa avgjorde på straff i den 97:e minuten mot Södra .
Det blev en blytung förlust för Södra på lördagen när man gästade Forssa BK på bortaplan . Forssa tar ledningen med 1-0 i den 9:e minuten när ett långskott letar sig in i mål bakom Oscar i södramålet . Lagen skapar ett par chanser var utan resultat så Forssa leder med 1-0 i halvtid . I andra halvlek så pressar Södra på för att utjämna och gör oxå 1-1 genom Hadi Hosaini i den 58:e minuten då han får på en praktträff från 20 meter . Södra fortsätter att ösa på och gör 2-1 i den 60:e minuten när George Minasian frispelar Kristian Ekberg som gör sitt tredje mål för säsongen. Kändes som om vi har full kontroll på matchen och vi skapar ett par chanser för att utöka ledningen men utan resultat. Istället så kvitterar Forssa i den 85:e minuten till 2-2 . Och på övertid i den 97:e minuten avgör Forssa på straff och vinner med 3-2. Domaren blåser av matchen direkt efter straffen . Det här var en mycket tuff förlust där Södra hade full kontroll på matchen till slutskedet . Nu gäller det att knyta nävarna i fickan och komma igen till nästa match som är på Lördag mot Västerfärnebo på hemmaplan antingen på Fagerliden eller i Norberg .